1

Kucharz -recepcjonista w Rejonowym Ośrodku Szkolenia Zawodowego Młodzieży w Nosowie.

WOJEWÓDZKI KOMENDANT ZWK OHP W  SZCZECINIE
o g ł a s z a
NABÓR w dniu 14 kwietnia 2022 r.  NA WOLNE STANOWISKO
w ZACHODNIOPOMORSKIEJ WOJEWÓDZKIEJ KOMENDZIE OHP
UL. DWORCOWA 19
71-206 SZCZECIN

 

Wolne stanowisko:
Kucharz – recepcjonista w Rejonowym Ośrodku Szkolenia Zawodowego Młodzieży w Nosowie.

Umowa na czas zastępstwa – 1 etat

Wymiar czasu pracy: pełny wymiar czasu pracy 8 godz. z możliwością przedłużenia do 12h/ dziennie, 40 godz./ tygodniowo

Miejsce wykonywania pracy: Nosowo 1, 76-039 Biesiekierz

Wynagrodzenie zasadnicze brutto: 3200,00 zł plus dodatek stażowy, uzależniony od wysługi lat

System wynagradzania: czasowy ze stawką miesięczną.

 

Zakres zadań :
Zakres zadań na stanowisku kucharza:

  1. Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.
  2. Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.
  3. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.
  4. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.
  5. Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
  6. Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
  7. Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
  8. Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.

Zakres zadań na stanowisku recepcjonisty:

  1. bieżące prowadzenie recepcji: witanie gości, obsługa klientów,
  2. obsługa telefonu, poczty elektronicznej, kasy fiskalnej, terminala płatniczego,
  3. ewidencja korespondencji przychodzącej i wychodzącej,
  4. zapewnienie właściwego obiegu dokumentów,
  5. dbanie o serwis urządzeń biurowych: drukarki, kserokopiarki, ekspresy itp.,
  6. dbanie o wizerunek firmy: estetykę stanowiska recepcji, sal konferencyjnych, przestrzeni wspólnych, schodów wejściowych,
  7. pomoc w organizacji i obsłudze spotkań i konferencji,
  8. zgłaszanie przełożonemu zauważonych usterek lub nieprawidłowości w działaniu urządzeń

 Niezbędne wymagania:

  • wykształcenie min. zasadnicze branżowe lub zawodowe,
  •  doświadczenie zawodowe mile widziane
  • wysoki poziom samodzielności w działaniu,
  • rozwinięte zdolności interpersonalne oraz komunikacyjne,
  • umiejętności organizacyjne,

 Wymagane dokumenty:

  • życiorys / CV i list motywacyjny,
  • kopie dokumentów potwierdzających spełnienie wymagania niezbędnego w zakresie wykształcenia,
  • kopie dokumentów potwierdzających staż pracy oraz doświadczenia zawodowego,
  • podpisane oświadczenie o posiadaniu pełnej zdolności do czynności prawnych oraz korzystaniu z pełni praw publicznych i o braku skazania prawomocnym wyrokiem sądu za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe,
  • oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji.

 

Dokumenty należy przesłać wyłącznie pocztą elektroniczną  na adres:

zachodniopomorska@ohp.pl  z tytułem wiadomości: „Nabór kucharz -recepcjonista”

Termin składania dokumentów: 30 czerwca 2022 r.

 

 Dodatkowe informacje:

  • oferty, które wpłyną po terminie nie będą rozpatrywane,
  • skontaktujemy się tylko z wybranymi przez komisję kandydatami,
  • o terminie i miejscu przeprowadzenia kolejnego etapu naboru zakwalifikowani kandydaci zostaną poinformowani drogą elektroniczną lub telefonicznie, 
  • dokumenty złożone w aplikacji nie będą zwracane, po zakończeniu naboru oferty osób niezatrudnionych zostaną zniszczone,
  • nabór może być w każdej chwili anulowany,
  • informacje dodatkowe można uzyskać pod numerem telefonu : 91 812 79 81 wew. 134 lub 137

Informujemy, ze w miesiącu poprzedzającym datę ogłoszenia wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych w jednostce, w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnieniu osób niepełnosprawnych, wynosił powyżej 6%.

 

KLAUZULA INFORMACYJNA

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.U.UE.L. z 2016r. Nr 119, s.1 ze zm.) – dalej: „RODO” informuję, że:

 

  1. Administratorem Państwa danych jest Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP w Szczecinie z siedzibą: 70-206 Szczecin ul. Dworcowa 19, e-mail: zachodniopomorska@ohp.pl
  2. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych, z którym mogą się Państwo kontaktować we wszystkich sprawach dotyczących przetwarzania danych osobowych za pośrednictwem adresu email: zachodniopomorska@ohp.pl lub pisemnie pod adres Administratora.
  3. Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu aktualnej rekrutacji – na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO oraz Ustawy z dnia 26 czerwca 1974r. Kodeks Pracy gdyż jest to niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze (art. 6 ust. 1 lit. c RODO).
    W przypadku dobrowolnego udostępniania przez Państwa danych osobowych innych niż wynikające z obowiązku prawnego, podstawę legalizującą ich przetwarzanie stanowi wyrażona zgoda na przetwarzanie swoich danych osobowych (art. 6 ust. 1 lit. a RODO).
  4. Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez okres rekrutacji na stanowisko kucharz – recepcjonista.
  5. Państwa dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym nie będą podlegać profilowaniu.
  6. Państwa dane osobowych nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy (obejmujący Unię Europejską, Norwegię, Liechtenstein i Islandię).
  7. W związku z przetwarzaniem Państwa danych osobowych, przysługują Państwu następujące prawa:
    1. prawo dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii;
    2. prawo do sprostowania (poprawiania) swoich danych osobowych;
    3. prawo do ograniczenia przetwarzania danych osobowych;
    4. w przypadku gdy przetwarzanie odbywa się na podstawie wyrażonej zgody (art. 6 ust. 1 lit. a RODO) – prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność
      z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
    5. prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (ul. Stawki 2,
      00-193 Warszawa), w sytuacji, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych (RODO);

8. Podanie przez Państwa danych osobowych w związku z ciążącym na Administratorze obowiązkiem prawnym jest obowiązkowe w oparciu o art. 221 Ustawy z dnia 26 czerwca 1974r. Kodeks pracy, a ich nieprzekazanie skutkować będzie brakiem realizacji celu, o którym mowa w punkcie 3. Nieprzekazanie danych udostępnianych dobrowolnie pozostaje bez wpływu na rozpoznanie sprawy.

9. Państwa dane mogą zostać przekazane podmiotom zewnętrznym na podstawie umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych, a także podmiotom lub organom uprawnionym na podstawie przepisów prawa.